Van Gaal gaat werken met 'fantastische belofte' Herrera

Reacties

Ander Herrera staat te trappelen om bij Manchester United te beginnen aan zijn volgende hoofdstuk in zijn carrière. De Spaanse belofte wordt gezien als een potentiële publiekslieveling.

Van Gaal gaat werken met 'fantastische belofte' Herrera

De 24-jarige jeugdinternational komt over van Athletic de Bilbao, dat als afkoopsom de in diens contract opgenomen 37 miljoen euro ontvangt. Alleen het officiële transfercertificaat ontbreekt nog. Met de middenvelder is er een akkoord over een verbintenis voor vier jaar, met een optie voor een vijfde seizoen.

Voor Herrera komt met de overgang een droom uit. 'Ik heb met Athletic op Old Trafford gespeeld in de Europa League en dat was een van de hoogtepunten van mijn carrière tot nu toe', aldus de Spanjaard. 'Ik kan niet wachten tot mijn eerste optreden in het beroemde rode shirt van United.'

Assistent-manager Ryan Giggs, die bij afwezigheid van aanstaand hoofdtrainer Louis van Gaal het woord nam, noemde de eerste aankoop sinds de aanstelling van de Nederlandse bondscoach 'een fantastisch jonge speler met enorme energie en creativiteit'.

'We geloven dat hij een van de grootste Spaanse beloften is', vervolgde Giggs op de website van Manchester United. 'Ik ben ervan overtuigd dat hij zeer populair gaat worden bij de fans.'

Direct analyses van alle WK-wedstrijden en -spelers lezen? Probeer VI Premium de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.