Van Gaal draagt zege op aan Truus: 'Ze is jarig'

Reacties

Louis van Gaal droeg zijn eerste overwinning bij Manchester United op aan zijn vrouw Truus. 'Ze is vandaag jarig. Dit is een fantastisch cadeau voor haar', aldus de manager na de 4-0 zege op Queens Park Rangers.

Van Gaal draagt zege op aan Truus: 'Ze is jarig'

Van Gaal liet Daley Blind in de basis debuteren, evenals Marcos Rojo. Radamel Falcao kwam als invaller binnen de lijnen. 'Ik vind dat de nieuwe spelers het uitstekend gedaan hebben, helemaal omdat het erg lastig is om je aan te passen aan de Premier League', vervolgt Van Gaal.

'Als er met 4-0 gewonnen wordt ben je als manager natuurlijk heel tevreden, maar het kan nog beter. We hebben bijvoorbeeld veel kansen gecreëerd, maar er weinig afgemaakt. Dit is fantastisch, maar het kan nog veel beter. Dit is nog maar het begin', stelt hij ambitieus.

Het middenveld van United, met daarop behalve Blind ook Ander Herrera en Ángel Di María, maakte indruk. Laatstgenoemde maakte zijn eerste doelpunt in het shirt van The Red Devils. 'Daar ben ik heel blij mee', zegt de Argentijn. Zijn treffer kwam met het nodige fortuin tot stand (een als voorzet bedoelde vrije trap stuitte in het doel), maar Di María claimt dat het zo bedoeld was. 'Op dit soort ballen heb ik de hele week getraind.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.