Van Gaal: 'City en Chelsea steken erbovenuit'

Reacties

Hoewel Manchester United-manager Louis van Gaal de titel zeker niet wil uitsluiten, beseft hij dat een dergelijk succes uitermate moeilijk zal worden voor zijn ploeg. Dat vertelde hij kort na de 3-1 zege op Newcastle United.

Van Gaal: 'City en Chelsea steken erbovenuit'

Door de winst op Boxing Day is de formatie van Van Gaal nog altijd derde met zeven punten achterstand op stadgenoot en rivaal City en tien op koploper Chelsea. Ook die ploegen wonnen vrijdag.

'Volgens de wiskundigen kunnen we de titel nog winnen', stelde Van Gaal in gesprek met FOX Sports. 'Maar Chelsea en City steken er wel bovenuit hoor.'

Van Gaal wordt ondertussen horendol van het blessureleed dat hem maar blijft achtervolgen. Dit keer haakte Ángel di María op het laatste moment af. 'Ik moest wéér wisselingen doorvoeren', doelde Van Gaal op het ontbreken van de Argentijnse recordaankoop. 'Dat is inderdaad om gek van te worden', besloot de voormalige bondscoach, die het zondag alweer moet opnemen tegen Tottenham Hotspur en op nieuwjaarsdag ook een uitwedstrijd speelt: bij Stoke City.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.