Van Gaal blikt vooruit op Swansea en Champions League

Reacties

De loting voor de Champions League stemt Louis van Gaal gematigd tevreden. De manager van Manchester United wil echter nog geen conclusies trekken over de tegenstanders.

Van Gaal blikt vooruit op Swansea en Champions League

'Het had slechter gekund en maar ook beter', reageerde Van Gaal op de loting voor de Champions League, waarin Manchester United speelt tegen PSV, CSKA Moskou en VfL Wolfsburg. 'Maar het interesseert me niet echt.'

'We moeten nog kijken naar deze tegenstanders, omdat in deze dagen de vorm belangrijker is dan het was in het verleden.' Van Gaal weet snel meer. 'Marcel Bout (assistent, red) gaat dit weekend al naar duels van Wolfsburg en ook PSV. PSV moet tegen Feyenoord, en dat is een grote wedstrijd in Nederland. We moeten het nu analyseren.'

Swansea
Van Gaal blikte niet alleen vooruit op de Champions League-loting, maar ook op het uitduel met Swansea City van Manchester United. 'Mijn eerste wedstrijd als manager van United was tegen Swansea en toen verloren we. Nu speel ik mijn vijftigste wedstrijd als manager van deze club en hoop ik te kunnen zien dat we verder zijn dan vorig jaar', zei de Nederlander.

Tegen Swansea kan Van Gaal niet beschikken over de geblesseerde Adnan Januzaj, terwijl Marouane Fellaini weer inzetbaar is na een schorsing. Phil Jones is nog absent vanwege een milde vorm van trombose.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.