Van Duinen zit Verbeek op valreep dwars

VfL Bochum heeft tegen Fortuna Düsseldorf opnieuw punten laten liggen (1-1). Mike van Duinen verpestte in blessuretijd het feestje van trainer Gertjan Verbeek.

Bochum moest vorige week in de zesde speelronde de eerste punten inleveren tegen Sandhausen. De ploeg van Verbeek leek zich vrijdag in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf te herpakken.

De treffer van Tim Hoogland halverwege de eerste helft stond tot in blessuretijd als enige treffer op het scorebord. Maar in de extra tijd viel dan toch de gelijkmaker. Van Duinen, in de tachtigste minuut in het veld gekomen, zorgde voor de vreugde bij Fortuna Düsseldorf. Met een kopbal tekende de van ADO Den Haag overgekomen aanvaller voor de verdiende gelijkmaker.

Ondanks het puntenverlies blijft VfL Bochum koploper in de Tweede Bundesliga. Fortuna blijft steken op de vijftiende plaats.