Van Duinen wacht 'kleine ingreep' aan geblesseerde knie

In de cruciale wedstrijd van afgelopen zondag tegen PEC Zwolle kon ADO Den Haag geen beroep doen op Mike van Duinen. De 21-jarige aanvaller, die een sterk seizoen kende en clubtopscorer werd met elf doelpunten, raakte afgelopen week geblesseerd aan zijn linkerknie.

Van Duinen wacht 'kleine ingreep' aan geblesseerde knie

Woensdag ondergaat het talent een kijkoperatie, waarbij een scheurtje in de meniscus wordt verholpen. 'Het is een kleine ingreep en met het oog op de zomerstop is het goed om het nu te verhelpen', aldus Van Duinen in gesprek met Voetbal International.

Het talent heeft bij ADO nog een verbintenis tot medio 2014, met een optie voor nog eens twee jaar. Onlangs werd de spits in verband gebracht met onder meer FC Utrecht en Huddersfield Town. 'Op dit moment houd ik alle opties open. Ik wacht rustig af, maar heb altijd aangegeven dat ik het zeker niet als een straf zie als ik komend seizoen nog gewoon voor ADO speel.'

Met ADO eindigde Van Duinen dit seizoen op de negende plaats in de Eredivisie, waardoor de club uit de Hofstad zich net niet wist te plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen