Van Duinen beleeft 'plezierig' debuut voor Fortuna

Reacties

Een dag na zijn transfer van ADO Den Haag naar Fortuna Düsseldorf heeft Mike van Duinen zijn visitekaartje afgegeven. De aanvaller maakte indruk tijdens zijn eerste minuten in Duitse dienst.

Van Duinen beleeft 'plezierig' debuut voor Fortuna

Van Duinen tekende vrijdag voor vier jaar bij de club uit de Tweede Bundesliga om een dag later al in actie te komen voor zijn nieuwe club in het oefenduel met FSV Salmohr. Veel tijd had hij niet nodig om zich te manifesteren.

Na een inzet op de paal en een assist bij de 1-0 van Mathis Bolly was het Van Duinen die na een kwartier voor de 3-0 tekende. In de tweede helft keerde hij niet meer terug binnen de lijnen.

'Het was enorm plezierig om voor het eerst met mijn nieuwe ploeggenoten op het veld te staan', zei van Duinen op de website van Fortuna Düsseldorf. 'Dat ik een assist kon geven en dan zelf een doelpunt maak, is voor mij natuurlijk helemaal lekker. Voor een spits is het altijd belangrijk om te scoren.'

Terwijl Van Duinen een goede start had bij zijn Duitse werkgever, beleefde zijn oude club ADO Den Haag ook een productief begin van de voorbereiding. Laakkwartier kreeg met 12-1 klop van de ploeg van trainer Henk Fraser. Naast vijf goals van Giovanni Korte deed de Braziliaanse proefspeler Ayrton met twee doelpunten ook van zich spreken. De 21-jarige middenvelder speelde afgelopen seizoen voor União Madeira.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.