Van Dijk van 'arrogantie' beticht door Braziliaanse Man Utd-middenvelder

Reacties

Virgil van Dijk wordt bij Liverpool en Nederland op handen gedragen. Manchester United-middenvelder Andreas Pereira behoort niet tot die fans van de verdediger.

Van Dijk van 'arrogantie' beticht door Braziliaanse Man Utd-middenvelder
© Pro Shots

Pereira heeft wel respect voor wat de Oranje-international laat zien op het veld, maar diens houding stuit de Braziliaanse Belg tegen de borst. 'Om jullie de waarheid te zeggen. Ik mag die Van Dijk niet', zegt hij op het YouTube-kanaal Desimpedidos nadat hij eerst James Milner heeft afgeserveerd. Ook de Engelsman werd arrogantie verweten. 'Hij is arrogant. Zelfs zijn manier van spelen is arrogant. Hij is een van de meest arrogante spelers van de Premier League.'

Pereira is niet de eerste Braziliaan die zich opvallend uitlaat over Van Dijk. Richarlison liet eerder weten weinig op te hebben met alle lof voor de Nederlander. 'Er wordt veel over hem gesproken. Hij is gekozen tot een van de drie beste spelers ter wereld, maar er zijn in mijn ogen betere verdedigers', zei de aanvaller van Everton, dat niet voor niets met Man Utd een van de grootste rivalen van Liverpool is.

Kortom, Van Dijk weet wel waar de negatieve geluiden vandaan komen.

'Klopp bouwt aan koninkrijk, Virgil moet daar het gezicht van worden'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.