Van Dijk genomineerd voor Speler van de Maand-award

Reacties

Virgil van Dijk is een van de zeven spelers die kansmaakt op de titel Speler van de Maand december. De verdediger van Liverpool heeft echter pittige concurrentie.

Van Dijk genomineerd voor Speler van de Maand-award

Afgelopen maand won Liverpool al zijn zeven duels in de Premier League en incasseerde slechts drie doelpunten. Van Dijk was in die reeks één keer trefzeker en leidde de winnende treffer in tijdens de Merseyside Derby tegen Everton. Mede dankzij het uitstekende spel van de Nederlander deed Liverpool uitstekende zaken in de titelstrijd.

Felipe Anderson (West Ham United), Eden Hazard (Chelsea), Harry Kane (Tottenham Hotspur), Marcus Rashford (Manchester United), Mohamed Salah (Liverpool) en Heung-Min Son (Tottenham Hotspur) zijn de andere zes spelers die zijn genomineerd voor de Speler van de Maand-award.

Van Dijk werd in november door de spelersvakbond (PFA) verkozen tot Speler van de Maand, maar de officiële verkiezing won hij nog nooit. De laatste Nederlander die tot Speler van de Maand van de Premier League werd benoemd was Tim Krul (Newcastle United) in november 2013.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.