Van der Wiel: 'Weet niet wat er boven in kamertjes gebeurt'

Reacties

In de week dat de druk op trainer Laurent Blanc het kookpunt bereikte en sterspeler Zlatan Ibrahimovic geblesseerd raakte, rechtte Paris Saint-Germain de rug door op indrukwekkende wijze van Barcelona te winnen: 3-2. Gregory van der Wiel hoopt dat zijn elftal na de zege in de Champions League een doorstart kan maken.

Van der Wiel: 'Weet niet wat er boven in kamertjes gebeurt'

'Dat we een pot als deze konden neerzetten wisten we wel, want we hebben een heel goede ploeg vol kwaliteiten. De laatste weken kwam het er gewoon telkens niet uit', aldus Van der Wiel tegen de NOS, doelend op de reeks van zes duels waarin PSG liefst vijf keer remiseerde.

De winst op Barça zorgt voor opluchting en een stukje rust. 'De overwinning maakt iedereen happy', aldus de rechtsback, die een assist verzorgde. Of het gezaag aan de stoelpoten van Blanc nu ophoudt, kon Van der Wiel niet zeggen. 'Wat er in de kamertjes boven gebeurt weten wij niet.'

'Dit geeft vertrouwen. Ik hoop dat dit een herstart is', sloot Van der Wiel, die tot de voorselectie van bondscoach Guus Hiddink voor de interlands met IJsland en Kazachstan behoort, af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.