Van der Wiel: 'We waren niet goed voorbereid op Ajax'

Reacties

Gregory van der Wiel leverde na afloop van het 1-1 gelijkspel van Paris Saint-Germain voor de Champions League tegen Ajax impliciet kritiek op trainer Laurent Blanc.

Van der Wiel: 'We waren niet goed voorbereid op Ajax'

Volgens Van der Wiel wisten zijn ploeggenoten niet goed hoe zij moesten reageren op de speelwijze van de Amsterdammers. 'We waren niet goed voorbereid op het spel van Ajax', uitte de rechtsback tegenover de NOS verkapte kritiek. 'Ajax presste vaak vroeg en wij stonden verdedigend niet goed. Ze liepen er te makkelijk doorheen.' Toch vond Van der Wiel dat zijn elftal de kans op de zege had laten liggen. 'We kregen wel grote kansen op de 2-0', zei hij.

De verdediger hoopt volgende maand op een plekje in de selectie van bondscoach Guus Hiddink. Oranje speelt in het kader van de EK-kwalificatiecyclus op 10 oktober tegen Kazachstan en op 13 oktober tegen IJsland. 'Ik ben klaar voor Oranje. Ik heb nog niets gehoord, maar ik moet gewoon presteren en dan komt het vanzelf wel', stelde de back, die voor de duels met Tsjechië (2-1) en Italië (2-0) pas werd opgeroepen na diverse afmeldingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.