Van der Wiel moet verstek laten gaan bij rentree concurrent

Reacties

Trainer Laurent Blanc heeft Gregory van der Wiel buiten de wedstrijdselectie gelaten van Paris Saint-Germain voor de uitwedstrijd van komende dinsdag tegen Angers. Zijn concurrent Serge Aurier is juist wel weer van de partij.

Van der Wiel moet verstek laten gaan bij rentree concurrent

Van der Wiel leek zijn basisplaats begin dit seizoen te zijn kwijtgeraakt aan Aurier, maar de laatste vijf competitiewedstrijden stond de 27-jarige rechtsback telkens aan de aftrap. Ook in het Champions League-duel van vorige week met Malmö FF liet Blanc hem beginnen, maar in de topper tegen de verrassende nummer drie ontbreekt de 46-voudige international door rugklachten.

Aurier miste de laatste twee optredens van PSG juist door een bovenbeenblessure. De 22-jarige Ivoriaan kan dinsdag in het Stade Jean-Bouin zijn rentree maken. Javier Pastore en Marco Verratti ontbreken nog wel bij PSG, dat al negen duels op rij won in de Ligue 1 en met dertien punten meer dan Caen onbedreigd koploper is van Frankrijk.

Die voorsprong is voor PSG zelfs al voldoende om vier wedstrijden vóór de winterstop de herfsttitel op te eisen. Daarmee treden de Parijzenaren in de voetsporen van het kampioenselftal van Olympique Lyon, dat in 2006/07 ook al zo vroeg zeker was van het kampioenschap van de eerste seizoenshelft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.