Van der Wiel: 'Lijkt me sterk dat ik bij PSG blijf'

Reacties

Gregory van der Wiel verwacht dat hij bezig is aan zijn laatste weken als speler van Paris Saint-Germain. De 28-jarige rechtsback mist het vertrouwen van zijn trainer Laurent Blanc.

Van der Wiel: 'Lijkt me sterk dat ik bij PSG blijf'

'Ik ben niet tevreden', aldus Van der Wiel tegenover het AD. 'De ene week zit ik op de tribune, de andere week speel ik in de kwartfinale van de Champions League. Dat is hoe het gaat.' Het contract van Van der Wiel loopt over een paar maanden af. 'Het lijkt me sterk dat ik blijf', zegt hij daarover.

Van der Wiels band met trainer Blanc is niet geweldig. 'Ik heb niets speciaals met hem. Ik wil spelen. Het is aan hem of hij me opstelt. Dat doet hij de ene keer wel, de andere keer niet. Blijkbaar is het telkens niet goed genoeg', verzucht de international, die bezig is aan zijn vierde seizoen in Parijse dienst. Hij won drie keer de landstitel en kwam tot nu toe tot 87 competitieduels.

In buitenlandse media wordt Van der Wiel, die onlangs betrokken was bij een breed uitgemeten ruzie met sterspeler Zlatan Ibrahimovic, in verband gebracht met clubs uit Engeland en Italië. Opvallend genoeg staat ook PSG's andere rechtsback, Serge Aurier, op de nominatie om te vertrekken. Na publiekelijke beledigingen aan het adres van Blanc behoorde hij wekenlang niet tot de selectie van PSG. Hij is inmiddels terug in de hoofdmacht, maar in de zomer wil de club waarschijnlijk van hem af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.