Van der Wiel keert terug in wedstrijdselectie PSG

Reacties

Gregory van der Wiel maakt mogelijk dinsdag tegen Shakhtar Donetsk zijn rentree bij Paris Saint-Germain. De verdediger behoort weer tot de wedstrijdselectie.

Van der Wiel keert terug in wedstrijdselectie PSG

Trainer Laurent Blanc gunt Thiago Silva rust en kent daarnaast enkele twijfelgevallen voor de laatste groepswedstrijd in de Champions League. 'We hebben wat vraagtekens over Thiago Motta en Van der Wiel', aldus de coach, die ook Javier Pastore en Marco Verratti moet missen vanwege blessures.

Net als Thiago Motta is Van der Wiel wel opgenomen in de wedstrijdselectie voor de ontmoeting met Shakhtar Donetsk. De rechtsback miste de laatste twee duels van PSG, dat zonder de Nederlander aantrad tegen Angers (0-0) en Nice (3-0 zege).

Voor PSG staat dinsdagavond niet meer dan de eer op het spel. 'Het is frustrerend dat we niet meer kunnen strijden voor de groepswinst', zei Blanc. De Franse kampioen staat weliswaar drie punten achter op Real Madrid, maar op basis van een slechter onderling resultaat kan De Koninklijke de groepswinst niet meer ontlopen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.