Van der Wiel: 'De club wil dat ik vertrek'

Reacties

Gregory van der Wiel lijkt op weg naar de uitgang bij Paris Saint-Germain. Tot zijn eigen teleurstelling behoorde de 27-jarige rechtsback zaterdag niet tot de wedstrijdselectie voor het duel om de Franse Super Cup met Olympique Lyon.

Van der Wiel: 'De club wil dat ik vertrek'

Na afloop liet de 44-voudig international zijn teleurstelling blijken over die beslissing van trainer Laurent Blanc. 'Ik wil graag bij PSG blijven, maar de club wil dat ik vertrek', zo vertelde Van der Wiel aan Le Parisien.

Van der Wiel (op de foto in duel met Eden Hazard van Chelsea tijdens een oefenduel) beschikt in Parijs nog over een tot medio 2016 doorlopend contract. De concurrent van de voormalige Ajacied, Serge Aurier, droeg zaterdag met de openingsgoal bij aan de 2-0 zege op Lyon.

Van der Wiel was de voorbije drie seizoenen wel veelvuldig basisspeler bij PSG. Sinds de club hem in 2012 voor zes miljoen euro overnam van Ajax speelde hij in drie seizoenen 72 competitieduels. In die drie jaar kwam de verdediger in totaal tot 105 officiële duels waarin hij twee keer trefzeker was en met zijn aanvallende spel zeventien keer een assist op zijn naam kreeg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.