Van der Vaart ook absent tegen FC Augsburg

Reacties

Hamburger SV moet het zondag op bezoek bij FC Augsburg zonder aanvoerder Rafael van der Vaart doen. De Heemskerker is nog niet hersteld van zijn kuitblessure.

Van der Vaart ook absent tegen FC Augsburg

Afgelopen zaterdag, in de verloren competitiewedstrijd tegen VfL Wolfsburg (1-3), ontbrak Van der Vaart eveneens. De aanvallende middenvelder haakte 12 april in het uitduel met Hannover 96 (2-1) in de rust af met een spierverrekking in de kuit. Voor de aanvoerder gloorde er hoop om zondag weer in actie te komen, maar die bleek dus vals.

Voor de traditieclub staat het water aan de lippen. In de drie resterende competitiewedstrijden, tegen FC Augsburg, Bayern München (thuis) en FSV Mainz 05 (uit), moeten er punten vergaard worden, wil de club degradatie ontlopen.

Hamburger SV staat op de zestiende plek (27 punten) en heeft 1. FC Nürnberg (26 punten), waar Gertjan Verbeek deze week ontslagen werd, en Eintracht Braunschweig (25 punten) onder zich. Nummer vijftien VfB Stuttgart, onder leiding van Huub Stevens, heeft vier punten voorsprong op HSV. De onderste twee ploegen degraderen direct, terwijl de nummer zestien een play-off speelt tegen de nummer drie van de 2. Bundesliga.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.