Van der Vaart ontsteekt in woede: 'Wat is er mis met je?'

Reacties

Rafael van der Vaart was zijn emoties niet de baas na de nederlaag tegen het VfB Stuttgart (1-0) van trainer Huub Stevens. De aanvoerder van Hamburger SV speelde ongelukkig en ontplofte tijdens een interview met Sky.

Van der Vaart ontsteekt in woede: 'Wat is er mis met je?'

Aanvankelijk verliep het gesprek tussen Van der Vaart en de reporter rustig, totdat de Oranje-international werd gevraagd naar een harde overtreding op Stuttgart-verdediger Georg Niedermeier. 'Je stelt echt rare vragen!', reageerde de woedende Van der Vaart.

'Ik weet niet wat er mis is met je. Heb je slecht geslapen ofzo? Ik probeerde los te komen, hij stond daar, ik maakte een overtreding, klaar. Moest dit dan een rode kaart zijn ofzo?', aldus de middenvelder van HSV.

Voor Van der Vaart was het sowieso een vervelende avond. Met een mislukte pass leidde hij vlak voor rust de enige goal van de wedstrijd in. Mede door de nederlaag in eigen huis tegen Stuttgart bezet HSV na zestien speelronden de veertiende plaats. Het gat met hekkensluiter Werder Bremen bedraagt slechts twee punten.

HSV-coach Joe Zinnbauer wordt ondertussen moe van de perikelen rond Van der Vaart. 'Twee weken terug was hij niet agressief genoeg en nu is hij weer té agressief. Rafael is gewoon heel belangrijk voor ons en dat is het belangrijkste', besloot de trainer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.