Van der Vaart kan zich niet onderscheiden tegen Dortmund

Reacties

Rafael van der Vaart heeft bij Real Betis geen beslissende rol kunnen vertolken in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Borussia Dortmund, al kreeg hij wel de kans in het verloren oefenduel (2-0).

Van der Vaart kan zich niet onderscheiden tegen Dortmund

In het goed gevulde Stadion am Zoo in Wuppertal nam Borussia Dortmund de leiding via Adrián Ramos. De Duitsers waren blij met dat persoonlijke succesje voor de Colombiaan, want na een zware enkelblessure hoopt hij de komende jaargang weer fit te beginnen.

Na rust nam Real Betis de regie over, aanvankelijk zonder echt gevaarlijk te worden. Maar dat werden de Spanjaarden uiteindelijk wel, toen Van der Vaart (foto) vrij opdook voor Roman Weidenfeller. De Duitse keeper hield de Oranje-international echter knap van scoren af.

In de slotfase stelde Oliver Kirch Dortmund de zege veilig. De Duitsers waren deze week al actief in de Europa League (1-0 winst bij Wolfsberger AC) en beginnen de competitie ook een weekje eerder (15 augustus tegen Borussia Mönchengladbach) dan de Spanjaarden (23 augustus thuis tegen Villarreal).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.