Van der Heijden vertrekt transfervrij bij Vitesse

Reacties

Jan-Arie van der Heijden vertrekt na dit seizoen bij Vitesse. De verdediger beschikt over een aflopend contract en wil dat niet verlengen. De ex-Ajacied kan dan ook transfervrij weg.

Van der Heijden vertrekt transfervrij bij Vitesse

Van der Heijden heeft er nooit een geheim van gemaakt wel in te zijn voor een buitenlands avontuur. Zo was er eerder al sluimerende interesse van het Duitse VfB Stuttgart. Nu hij in de zomer geen contract in Arnhem meer heeft, ligt de weg richting een dergelijk avontuur open.

De Arnhemmers maakten maandag ook bekend dat Dan Mori een nieuwe uitdaging aangaat en de optie in het contract met Robin Gosens gelicht is. Gosens wordt door de clubleiding van Vitesse gezien als een serieuze optie voor de linksbackpositie. Momenteel wordt de linkerflank bezet door Rochdi Achenteh. De Marokkaan weet sinds zijn overgang van PEC Zwolle (januari 2014) niet te overtuigen. Dit seizoen heeft trainer Peter Bosz verder alleen middenvelder Marvelous Nakamba, die ook als linksachter kan spelen.

Eloy Room heeft van de Arnhemmers een nieuwe aanbieding ontvangen. De clubleiding vindt Room de ideale doelman voor de komende jaren. Mochten beide partijen eruit komen, waar het op dit moment wel naar uitziet, moet er een oplossing komen voor Piet Velthuizen. De tweede doelman is momenteel de duurste bankzitter in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.