Van der Gaag alweer weg bij FC Eindhoven

Reacties

FC Eindhoven en Mitchell van der Gaag gaan na een seizoen al uit elkaar. De Eerstedivisionist en de trainer hebben in onderling overleg besloten de samenwerking te beëindigen.

Van der Gaag alweer weg bij FC Eindhoven

Van der Gaag volgde afgelopen zomer bij Eindhoven de als assistent naar Utrecht vertrokken Jean-Paul de Jong op. Tijdens het seizoen stapte technisch directeur Hans Smulders over naar NAC Breda. Als opvolger van Smulders is tijdens dit seizoen voormalig Roda JC-trainer Harm van Veldhoven aangesteld.

Van der Gaag kende in zijn eerste jaar als trainer in Nederland met Eindhoven een prima seizoen. De Brabanders eindigden als vierde in de Jupiler League en veroverden de derde periodetitel. Eindhoven, dat op vrijdag 13 mei de play-offs begint met een thuiswedstrijd tegen NAC, moet nu in allerijl op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. 

Het besluit van Van der Graag vanwege andere inzichten ondanks een doorlopend contract alweer te vertrekken, neemt niet weg dat de oud-speler van onder meer PSV en FC Utrecht vol ambitie de play-offs ingaat. 'Want ik wil dit seizoen ook absoluut succesvol afsluiten', zegt hij op de Eindhoven-website.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.