Van den Brom wil niet vooruitlopen op transfer Janssen

Reacties

AZ was zaterdag met 5-1 te sterk voor SVW '27, maar Vincent Janssen en Markus Henriksen ontbraken bij de Alkmaarders. Daar moet echter niets achter gezocht worden, meldde trainer John van den Brom.

Van den Brom wil niet vooruitlopen op transfer Janssen

'Vincent heeft getraind vanochtend. Die is pas donderdag begonnen met de training. Je gaat niet na twee dagen training een wedstrijdbelasting op iemand loslaten', liet Van den Brom na de wedstrijd weten. 'Markus is vanwege familieomstandigheden nog niet in Zaanstad, zoals je tegenwoordig moet zeggen. Die landt morgen en sluit maandag aan.'

Beide spelers hebben aangegeven dat ze AZ deze transferperiode graag willen verlaten, maar tot een transfer kwam het nog niet. 'Zolang ze niet weg zijn, zijn ze speler van ons en zullen ze ook het programma draaien waarvan wij denken dat het het beste is', aldus Van den Brom.

De trainer van AZ was zeer te spreken over de eerste week van de voorbereiding, die werd besloten met een oefenzege op SVW '27. 'We hebben deze week fantastisch getraind en dan is dat mooi om op een manier als dit af te sluiten.'

'De eerste helft speelden we min of meer met het elftal waarmee we vorige jaar geëindigd zijn, meer duidelijkheid kan je niet geven. In de tweede helft speelden we met een totaal ander team, jongens die weinig of niet met elkaar hebben samengespeeld. Maar het was een goede entourage om te wennen aan dit niveau', besloot Van den Brom.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.