Van den Brom smacht naar smaakmaker Jahanbakhsh

Reacties

AZ kan ook tegen Go Ahead Eagles nog niet beschikken over Alireza Jahanbakhsh en Stijn Wuytens. Trainer John van den Brom baalt er stevig van.

Van den Brom smacht naar smaakmaker Jahanbakhsh

Jahanbakhsh liep vorige week in het Europa League-duel met Dundalk FC (1-1) een liesblessure op. Zijn absentie laat zich voelen, want in de eerste vijf duels van het seizoen had hij drie keer gescoord. 'Het gaat de goede kant op. Maar het herstel verloopt wel langzaam. Ali had verwacht nu al verder te zijn. Het is heel vervelend voor hem dat hij nu moet afhaken met een rotblessure, want hij was in de vorm van zijn leven', zegt Van den Brom op de clubsite.

Wuytens viel tegen Dundalk uit met een hersenschudding. Ook hij moet zaterdag tegen Go Ahead passen. 'Het is nu nog niet verantwoord om hem te laten spelen, want hij heeft tijdens de training bijvoorbeeld nog geen bal gekopt', vervolgt Van den Brom. Donderdag kan Wuytens mogelijk weer meedoen, als het uitduel met Zenit Sint-Petersburg in de Europa League op het programma staat.

Met dertien punten uit zes duels staat AZ vierde, slechts op doelsaldo achter Ajax en PSV. 'We gaan hartstikke goed, maar we willen dat ook op een mooie manier doen. Ik vind dat we nog beter kunnen dan we nu laten zien. Van mij mag het wat losser, wat vrijer', sluit de trainer af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.