Van den Brom op details na rond met AZ over verlenging

Reacties

John van den Brom heeft met de clubleiding van AZ op een haar na overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis. De trainer is in Alkmaar nog in het bezit van een contract tot medio 2016.

Van den Brom op details na rond met AZ over verlenging

Er staat nog geen handtekening onder een nieuwe verbintenis, maar dat is slechts een kwestie van tijd. 'Ja, die kans is wel heel groot', bevestigde Van den Brom in gesprek met FOX Sports voorafgaand aan het competitieduel met NEC, zijn vijftigste in Alkmaarse dienst. 'We zijn in gesprek en het zijn details die nog moeten worden uitgewerkt.'

Van den Brom is sinds de zomer van 2014 werkzaam bij de club uit de kaasstad. Hij nam in september van dat jaar de positie van hoofdtrainer over van Alex Pastoor. Die was op zijn beurt de vervanger van Marco van Basten, nadat de voormalige topspits had laten weten zich prettiger te voelen bij een rol op de achtergrond. Van Basten bleef aanvankelijk nog aan als assistent, maar koos dit seizoen voor een overstap naar de KNVB om bij het Nederlands elftal bondscoach Danny Blind te assisteren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.