Van den Brom: 'Nog steeds kans dat Wesley direct vertrekt'

Reacties

Het is niet uitgesloten dat Wesley Hoedt alsnog per direct vertrekt naar Lazio. De twintigjarige verdediger van AZ tekende onlangs een meerjarig contract, dat oorspronkelijk pas na de zomer ingaat.

Van den Brom: 'Nog steeds kans dat Wesley direct vertrekt'

Trainer John van den Brom houdt nog steeds rekening met een mogelijk vertrek op korte termijn. 'Het is nog een week voordat de transfermarkt sluit. Iedereen zegt maar dat hij blijft, maar er bestaat nog steeds een kans dat Wesley deze winter al vertrekt naar Lazio', zegt Van den Brom in gesprek met FOX Sports.

'Ik heb in ieder geval nog geen definitieve toezegging van de clubleiding dat hij blijft tot de zomer', aldus de coach van AZ, die de talentvolle verdediger wel gewoon opnam in de wedstrijdselectie van AZ voor het uitduel met PEC Zwolle. 'Wesley heeft zich, ondanks de lastige situatie waarin hij zat, als een prof opgesteld vanaf de eerste training van het nieuwe jaar.'

Zoals het er nu naar uitziet vertrekt Hoedt na dit seizoen transfervrij naar Rome. Met de Alkmaarders kon Lazio geen overeenstemming bereiken. Na een bod van acht ton te hebben afgewezen, hoorde directeur voetbalzaken Earnest Stewart dagenlang niets meer van Lazio. De club uit Alkmaar krijgt een opleidingsvergoeding van 570 duizend euro voor Hoedt, die dit seizoen twaalf keer in actie kwam voor AZ.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.