Van den Brom: 'Natuurlijk valt er wat van me af'

Reacties

John van den Brom is blij en opgelucht dat hij eindelijk zijn eerste competitiezege met AZ te pakken heeft. De coach van de Alkmaarders zag hoe zijn ploeg zaterdagavond bij NAC met 1-0 won.

Van den Brom: 'Natuurlijk valt er wat van me af'

Na tegen FC Twente, FC Groningen en Excelsior gelijkgespeeld te hebben en bij PSV onderuit te zijn gegaan, smaakte Van den Brom eindelijk het zoet van een overwinning. 'Natuurlijk valt er wat van me af. De manier waarop we vandaag gespeeld en gewonnen hebben, is voor mij veel belangrijker. We hebben vorige week matig verdedigd, maar vandaag was dat veel beter. Bovendien hebben we heel veel kansen gecreëerd, gedicteerd en dik verdiend gewonnen. Uiteindelijk is dat veel belangrijker dan mijn eerste overwinning.'

De winnende goal kwam van Nemanja Gudelj, die met een al dan niet bewuste en fraaie volley doel trof. 'We hebben veel mooiere kansen gehad om een goal te maken, maar dat hebben we nagelaten', analyseerde Van den Brom bij de NOS. 'Als het de bedoeling was, dan was dit een geweldige goal. Maar of het de bedoeling was? Ja, ik twijfel daar eerlijk gezegd wel aan. Maar uiteindelijk maakt het mij niet uit. We hebben gewonnen', besloot de coach met een grote glimlach.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.