Van den Brom loopt geen gevaar ondanks nieuw verlies

Reacties

Anderlecht blijft ondanks de 2-1 nederlaag tegen Lokeren van vrijdagavond achter trainer John van den Brom staan. Dat bevestigde technisch directeur Herman Van Holsbeeck direct na afloop van de wedstrijd.

Van den Brom loopt geen gevaar ondanks nieuw verlies

'We gaan door met John van den Brom. We houden vertrouwen in hem', aldus Van Holsbeeck over zijn Nederlandse trainer. Van den Brom is de laatste weken vanwege de zwakke resultaten van Anderlecht en het belabberde spel zwaar onder druk komen te staan.

Door de nederlaag tegen Lokeren heeft Anderlecht nu al vijftien verliespunten meer dan koploper Standard Luik. Bovendien zijn de hoofstedelingen niet meer in Europa actief, terwijl de formatie van Van den Brom in de beker werd uitgeschakeld door Westerlo.

Van den Brom is sinds medio 2012 trainer van Anderlecht en werd in zijn eerste seizoen direct kampioen. De trainer heeft weinig hoop op titelprolongatie, ondanks het feit dat de achterstand op de koppositie wordt gehalveerd bij de ingang van de play-offs over drie speelronden: 'We moeten altijd door blijven gaan en hopen op betere resultaten. Maar als je twaalf punten achter staat en Standard nog een wedstrijd  te goed heeft, dan moet je realistisch blijven.'

De oefenmeester zag tegen Lokeren wel een stijgende lijn in het spel van zijn team. 'Ik kan niemand van de ploeg iets verwijten. Ze hebben er tot de laatste seconde voor gevochten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.