Van den Bergh weggestuurd op training ADO

Ricky Van den Bergh is bij ADO Den Haag niet gelukkig met zijn rol op het tweede plan. De middenvelder uitte eerder al zijn ongenoegen over zijn reserverol en botste maandag opnieuw met trainer John van den Brom. Van den Bergh werd voortijdig van de training gestuurd, weet Voetbal International.

Van den Bergh weggestuurd op training ADO

Van den Brom wilde weinig kwijt over het incident, dat overigens geen gevolgen heeft voor Van den Bergh. 'Ik los dit met hem zelf op', keek de oefenmeester alvast vooruit. Dinsdag geniet de ADO-selectie van een vrije dag. Woensdag zullen de spelers, onder wie ook Van den Bergh, zich weer melden bij de club.

Van den Bergh leek begin deze maand zijn plaats in de ploeg te hebben heroverd met drie basisplaatsen op rij, maar vorige week zondag gaf trainer John van den Brom tegen NEC (1-1) de voorkeur aan Lex Immers op de positie van centrale middenvelder, terwijl Dmitry Bulykin in de spits stond. Van den Bergh moest ook deze zondag, tegen NAC Breda (3-0 winst), genoegen nemen met een reserverol.

Maandag verschenen er zelfs berichten in de media dat Van den Bergh mogelijk zou terugkeren naar zijn voormalig werkgever Sparta. Dit scenario behoort echter vooralsnog niet tot de mogelijkheden: het ontbreekt Sparta Rotterdam aan de middelen. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's