Van den Berg topkandidaat bij RKC Waalwijk

Reacties

Peter van den Berg is de favoriet om bij RKC Waalwijk de opvolger te worden van Martin Koopman, die woensdag ‘in goed overleg’ afscheid nam van de Brabantse club.

Van den Berg topkandidaat bij RKC Waalwijk

De 43-jarige Rotterdammer, die eind december als interim-trainer vertrok bij Sparta Rotterdam, staat boven aan het lijstje van de Eerstedivisionist. Dit bevestigen bronnen tegenover Voetbal International.

Andere kandidaten zijn David Nascimento en Jong PSV-coach Darije Kalezic die, net als Van den Berg, een verleden als speler hebben bij RKC. Ook de vroegere NAC-trainer John Karelse geldt als een van de kanshebbers voor de functie van hoofdtrainer in het Mandemakers Stadion.

Grootste kanshebber is evenwel Van den Berg, die in het seizoen 2003/2004 uitkwam voor Feyenoord.  Ook verdedigde hij de clubkleuren van Excelsior,  Cambuur, AZ, Vitesse en FC Den Bosch.

RKC, waarbij na Martin Jol ook Zeljko Petrovic een klankbordfunctie gaat bekleden, heeft vier weken de tijd een opvolger aan te stellen voor Koopman. Voorlopig neemt assistent Erwin van Breugel de honneurs waar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.