Van den Berg nieuwe trainer RKC Waalwijk

Reacties

Peter van den Berg (43) is de nieuwe trainer van RKC Waalwijk. De Rotterdammer neemt het stokje over van Martin Koopman, die ruim een week geleden tussentijds vertrok bij de nummer laatst uit de Jupiler League.

Van den Berg nieuwe trainer RKC Waalwijk

Van den Berg tekent in Waalwijk een contract tot medio 2017 en zal volgende week tegen Helmond Sport debuteren op de bank van RKC.

Voor de Rotterdammer is het een terugkeer op bekend terrein. Na dienstverbanden bij Excelsior, SC Cambuur en AZ kwam hij als speler in 2000 terecht bij RKC.

Onder trainer Martin Jol speelde Van den Berg drie sterke seizoenen in Waalwijk, waarmee hij een transfer naar Feyenoord verdiende. Jol is op dit moment als adviseur verbonden aan de Eerstedivisionist.

Als trainer begon Van den Berg zijn carrière in zijn geboortestad, waar hij met de jeugd van Sparta aan de slag ging. Eind vorig jaar leidde hij na het ontslag van hoofdtrainer Gert Kruys samen met John de Wolf het eerste elftal voor vier wedstrijden, waarin acht punten werden gepakt.

Omdat Sparta ervoor koos om vanaf 1 januari met een nieuwe staf rond Alex Pastoor verder te gaan, moest Van den Berg net als De Wolf vertrekken bij de Kasteelclub.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.