Van de Streek: 'We kunnen zeker nog omhoog kijken'

Reacties

Cambuur won zaterdag tegen Utrecht (3-1) voor de derde keer op rij een thuiswedstrijd. En voor de derde keer was Sander van de Streek beslissend, door zijn club na een half uur op het goede spoor te zetten.

Van de Streek: 'We kunnen zeker nog omhoog kijken'

De middenvelder schatte een voorzet van Furdjel Narsingh goed in en nam hem in een keer op zijn linker. Het was al zijn zevende competitietreffer voor de club, allemaal gemaakt in Leeuwarden. Recent produceerde hij ook de twee doelpunten van Cambuur in de Friese derby (2-1) en de winnende tegen Heracles (1-0).

Na de zeperd bij PEC Zwolle (6-1 verlies) van vorige week, herstelde Cambuur zich zaterdag dus goed. 'Ik heb me ook geen moment zorgen gemaakt dat we daarin zouden blijven hangen en hebben laten zien dat het eenmalig was', zei Van de Streek voor de camera van FOX Sports.

Cambuur kan zich door de zege veilig wanen, maar wellicht zit er nog meer in het vat voor de ploeg van Henk de Jong. Om het puntenrecord van 39 te evenaren moeten er uit de laatste zeven wedstrijden minimaal drie punten worden gepakt, maar ook de play-offs zijn nog haalbaar. Van de Streek: 'Als we dit soort wedstrijden blijven winnen, kunnen we zeker nog omhoog blijven kijken.'

Trainer Henk de Jong weet bijna niet wat hem overkomt. Hij roemde na afloop ook de supporters, die uiteraard kritisch waren na de oorwassing tegen Zwolle. Maar nu stonden ze weer vanaf de eerste minuut als een blok achter de ploeg. 'Dit is wel een heel goed gevoel. Zes-en-der-tig punten. Wat een hoop, hè? We nog niet eens halverwege maart. Geweldig.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.