Van de Looi: 'Nu niet meteen weer euforisch worden'

Reacties

De wedstrijd tegen AZ heeft FC Groningen-trainer Erwin van de Looi een positief gevoel gegeven. Maar voor het KNVB-bekerduel met Flevo Boys wil hij niet meteen in de euforie meegaan.

Van de Looi: 'Nu niet meteen weer euforisch worden'

Van de Looi gooide voor het duel met Excelsior het tactische roer om na een tegenvallende periode in het seizoen. In zijn ogen zit FC Groningen inmiddels op de goede lijn. Het optreden in Alkmaar (2-2) van zaterdag wees uit dat accentverschuivingen de ploeg goed hebben gedaan.

'Net als tegen Excelsior hebben we voor mijn gevoel twee punten verspeeld. Toch zijn we wel met een aardig gevoel van het veld gestapt. Maar zoals ik niet meeging in het negativisme over het spel in voorgaande wedstrijden, ben ik er nu niet meteen euforisch over', zei Van de Looi op de clubwebsite een dag voor het bekertreffen met Flevo Boys.

De trainer wil geen onderschatting zien van de hoofdklasser uit Emmeloord. 'Aan het einde is de KNVB-beker voor ons de enige realistisch haalbare en tastbare hoofdprijs te winnen. Diverse niet-topclubs hebben dit in het recente verleden gedaan. Dit is de stap naar de laatste zestien en we zullen dat professioneel benaderen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.