Van de Looi jaar langer bij FC Groningen

Reacties

Erwin van de Looi is ook volgend seizoen trainer van FC Groningen. De voormalige verdediger (42) van de club verlengde zijn aflopende verbintenis met één jaar.

Van de Looi jaar langer bij FC Groningen

Van de Looi is bezig aan zijn tweede seizoen in de Euroborg. In zijn eerste jaar leidde hij de club voor het eerst in zeven jaar naar Europees voetbal. Ook dit seizoen is de Trots van het Noorden in de race om de play-offs. Bovendien bereikte het team de halve finale van de KNVB-beker, waarin Excelsior wacht.

Van de Looi legt de lat hoog, ook al heeft zijn elftal nog een relatief zwaar programma voor de boeg. 'We doen in de competitie mee om de posities waarop we willen eindigen en er wacht ons begin april een prachtige halve finalewedstrijd om de beker. We hebben het vorige seizoen op fantastische wijze weten af te sluiten. We gaan voor een soortgelijk scenario dit jaar.'

Eerder deze week werd bekend dat assistent-trainer Dick Lukkien zijn contract met liefst drie jaar verlengde, maar dat is volgens de club een bewuste keuze. 'Tot en met dit seizoen liep de contractduur van beide trainers gelijk en dat vonden wij geen wenselijke situatie meer. Met onze hoofdtrainer bekijken we de situatie vanaf nu jaarlijks', aldus directeur Hans Nijland op de website van de club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.