Van Bronckhorst zoekt nog naar goede verdedigers

Reacties

Feyenoord is momenteel op trainingskamp in Oostenrijk en bereidt zich voor op het nieuwe seizoen. De aanval en het middenveld zijn goed bezet, maar in de verdediging moet er nog wel wat bij in Rotterdam-Zuid.

Van Bronckhorst zoekt nog naar goede verdedigers

Trainer Giovanni van Bronckhorst wil in de Oostenrijkse bergen de basis leggen voor een mooi seizoen, waarin de ploeg zich wil revancheren voor het mislukte afgelopen jaar. De komst van Dirk Kuijt alleen is niet genoeg, zoveel is wel duidelijk. De coach houdt zich voorlopig op de vlakte, naar buiten toe althans. Van Bronckhorst kán ook nog niet al te veel zeggen, schrijft VI-verslaggever Martijn Krabbendam deze week in een reportage over Feyenoord.

'De trainer weet niet hoe zijn selectie er straks komt uit te zien. Dat er veel gaat veranderen, staat wel vast. Feyenoord moet wat gaan doen, maar is daarvoor afhankelijk van de markt. De club zal moeten verkopen om te kunnen kopen. In ieder geval speelde technisch directeur Martin van Geel al in op het aanstaande vertrek van Jordy Clasie door Marko Vejinovic voor bijna vier miljoen euro over te nemen van Vitesse.'

Transfers
Maar Clasie is niet de enige die weg wil. Ook Karim El Ahmadi denkt na over een transfer. Hij weet zich in de belangstelling van Al Ittihad uit Saoedi-Arabië, dat naar verluidt al een eerste (genegeerd) bod heeft gedaan. Daarnaast komt er vast ook interesse op gang voor Lex Immers, omdat dat ieder jaar al is gebeurd. Het lijkt er verder op dat Colin Kazim-Richards op termijn zal gaan vertrekken. Een club uit Dubai bood eerder zo'n acht ton voor de Engels-Turkse spits, maar dat bedrag lachte Feyenoord weg.

Ook Mitchell te Vrede lijkt De Kuip te verlaten en voor Jean-Paul Boëtius is genoeg interesse, hoewel Feyenoord de deur naar een nieuw contract weer op een kier heeft gezet: binnenkort volgt er een eerste gesprek. Van Bronckhorst zelf gaf intern aan waar zijn eigen prioriteiten liggen. Hij heeft twee goede verdedigers nodig en een linksback, en het liefst een beetje snel. Als er dan nog ruimte is, misschien ook nog een spits.

Deze week in de nieuwe VI en op VI Premium het hele Feyenoord-verhaal.

{"title":"Kies bij welkomstactie: wint Feyenoord of NEC de beker?","titleMobile":"Kies bij welkomstactie: wint Feyenoord of NEC de beker?","odd":"100.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:897b0283-8797-432c-9631-8a6f68fce3a8","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"TOTO pakt voor de finale om de TOTO KNVB Beker uit met een prachtige welkomstactie (24+).","textMobile":"TOTO pakt voor de finale om de TOTO KNVB Beker uit met een prachtige welkomstactie (24+)."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.