Van Bronckhorst wil Feyenoord snel 'back on track'

Reacties

Na een punt uit de laatste drie competitiewedstrijden, telt voor Feyenoord zondag (12.30 uur) tegen AZ maar een ding. 'Zorgen dat we back on track komen', zegt trainer Giovanni van Bronckhorst.

Van Bronckhorst wil Feyenoord snel 'back on track'

'Dat betekent punten pakken, het belangrijkste wat telt, want dat geeft vertrouwen aan een team. Dat zag je in het begin van dit seizoen', vervolgt de oefenmeester. De nederlaag tegen PSV kwam desondanks hard aan bij Feyenoord en Van Bronckhorst.

Samen met zijn spelers keek hij de topper terug. 'En zie je dat we de eerste minuten van de tweede helft niet goed bij de les zijn. Dan slaat PSV toe. Daarover zijn we teleurgesteld. Maar naarmate de week vordert, begint AZ te leven en hebben we goed getraind. Zondag zullen we er staan.' 

Van Bronckhorst kijkt terug op een bewogen week. 'Er is veel gebeurd, het verlies tegen PSV, de zware knieblessure van Warner Hahn en het vertrek van Lex Immers naar Cardiff City. Dat moet je managen en dat hebben we gedaan.' Ook benadrukte de trainer - die de achttienjarige Justin Bijlow bij de wedstrijdselectie haalde als vervanger van Hahn - nogmaals dat het het voor beide partijen het beste zou zijn als Colin Kazim-Richards een nieuwe club zou vinden.

Tapia
Volgens Van Bronchorst hoeft Feyenoord niet per se een vervanger aan te trekken voor Immers. 'Dat is niet essentieel, we hebben genoeg middenvelders die op plek van Lex kunnen spelen.' Niettemin heeft Feyenoord zich weer gemeld bij FC Twente voor Renato Tapia.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.