Van Bronckhorst wijzigt opstelling wederom grondig

Reacties

Sven van Beek en Rick Karsdorp keren tegen FC Utrecht terug in de basis bij Feyenoord, dat op bezoek bij de Domstedelingen een eind hoopt te maken aan zijn droevige reeks.

Van Bronckhorst wijzigt opstelling wederom grondig

Van Beek werd vorige week tegen Roda JC Kerkrade (1-1) nog gepasseerd door trainer Giovanni van Bronckhorst, die de laatste negen Eredivisie-duels niet won met Feyenoord. Karsdorp, die in de heenwedstrijd tegen FC Utrecht nog rood kreeg, is op zijn beurt hersteld van een liesblessure. Miquel Nelom en Bart Nieuwkoop zijn daardoor hun plek in de basis kwijt. Laatstgenoemde zit nu niet eens bij de selectie.

Ook op het middenveld voert Van Bronckhorst de nodige wijzigingen door. Tonny Vilhena en Marko Vejionivic keren terug in de ploeg, waar Renato Tapia op de bank begint. Dirk Kuijt speelt weer op zijn vertrouwde plek voorin, ten koste van Bilal Basaçikoglu.

Bij FC Utrecht is het ontbreken van Ruud Boymans, vorige week met twee goals nog matchwinner tegen Willem II (2-1), opvallend. Trainer Erik ten Hag geeft de voorkeur aan Patrick Joosten.

De opstellingen
FC Utrecht: Ruiter; Van der Maarel, Leeuwin, Letschert, Kum; Ramselaar, Strieder, Ayoub, Joosten; Barazite en Haller.
Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Botteghin, Van Beek, Kongolo; Vejinovic, El Ahmadi, Vilhena; Kuyt, Kramer en Elia.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.