Van Bronckhorst vervangt Rutten, Ronaldo dakloos

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Bronckhorst vervangt Rutten, Ronaldo dakloos

Ronaldinho leek in het duel van zijn club Queretaro met Atlético San Luis te gaan scoren na een bijzonder slim handigheidje. De Braziliaanse balkunstenaar wekte de indruk een blok te zetten bij een doeltrap van een doelman, die de bal vervolgens pardoes uit zijn handen liet vallen. Het leek te resulteren in een flinke kans voor Dinho, maar helaas stak de scheidsrechter daar een stokje voor.

• Niet alleen in Nederland, maar ook over de grens loopt men warm voor De Klassieker. Zo zendt Sky Sports de wedstrijd van zondag 12.30 uur live uit. Ter promotie van die uitzending interviewde de Engelse zender naar eigen zeggen de trainers van Ajax én Feyenoord. Blijkbaar hebben ze aan de andere kant van Het Kanaal nog nooit van Fred Rutten gehoord.

Cristiano Ronaldo ging vandaag verkleed als dakloze de straat op, waar hij een jonge voetballiefhebber verraste met een gesigneerde bal. Het jochie kijkt stomverbaasd als Ronaldo zijn vermomming afdoet!

Peter Crouch had vanavond een wat ongemakkelijk fotomomentje met een piepkleine jockey. Gelukkig bezit de bonenstaak van Stoke City de nodige zelfspot.

• Marcio Santos presteerde het tijdens Ajax / PSV in 1996 om negentien seconden na zijn invalbeurt de rode kaart te zien, terwijl voormalig PSV'er Mateja Kezman op het EK 2000 nadat hij tussen de lijnen kwam slechts 37 tellen nodig had om rood te pakken. Zo lang deed Moses 'Daddy' Simon er tijdens het Belgische bekerduel tussen AA Gent en Lokeren (1-0) ook over. De 'Nigeriaanse Cristiano Ronaldo' was lang een doelwit van Ajax, maar was niet echt gelukkig in zijn pas tweede optreden voor Gent...

'Als de mensen op Stamford Bridge ons een kwart van de boost kunnen geven die de Liverpool-fans op Anfield produceren, dan komt het wel goed'
• Na de 1-1 in de heenwedstrijd om de League Cup bij Liverpool, heeft Chelsea-manager José Mourinho wel vertrouwen in de return van volgende week. Mits het thuispubliek nét zo fanatiek tekeergaat als de Liverpool-fans dat deden.

• Morgen gaat-ie open: het officiële Vitesse-tankstation in Arnhem. Onze gok: hier valt vooral Russische olie te tanken.

'Toen ik bij Arsenal kwam had je op de aanvallende posities Robèrt Pires, Fredrik Ljunberg, Dennis Bergkamp, Thierry Henry en José Antonio Reyes. Een behoorlijke aanval, maar ik denk dat deze ploeg dat overtreft'
• Arsenal-aanvaller Theo Walcott schat zichzelf en mannen als Olivier Giroud, Danny Welbeck, Alex Oxlade-Chamberlain en Alexis Sánchez hoger in dan de vijf vedettes van weleer... Overigens voegt Walcott daar nog wel aan toe: 'Maar dat zullen we nog moeten bewijzen.'

Roda JC Kerkrade heeft weer iets nieuws bedacht. Eerder verkochten ze het shirtsponsorschap al een een groep supporters, voor de Limburgse derby's tegen Fortuna Sittard en VVV-Venlo hebben ze twee verschillende shirtsponsors gevonden. Verdelen over de twee duels? Nee hoor, De sponsoren willen allebei tijdens beide wedstrijden zichtbaar zijn. Met als gevolg dat Roda JC tijdens die twee duels in de eerste en in de tweede helft met een ander shirt gaat spelen. 'Nog nooit vertoond in het Nederlandse voetbal', meldt de club zelf vol trots.

'Ik heb geen problemen met Zlatan, een mediacircus gecreëerd door de Franse pers. Er is wederzijds respect. Hoe kan dat ook anders? Hij heeft geschiedenis geschreven, ik kan nog veel van hem leren'
• De geruchten over een slechte relatie tussen Edinson Cavani en Zlatan Ibrahimovic zijn niet van de lucht. Volgens de Uruguayaan is er evenwel niets aan de hand.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.