Van Bronckhorst teleurgesteld in onherkenbaar Feyenoord

Giovanni van Bronckhorst vindt dat Feyenoord zichzelf tekort heeft gedaan tegen Fenerbahçe, dat de Rotterdammers op een 1-0 nederlaag trakteerde.

Vooral de eerste helft vond Van Bronckhorst zijn ploeg erg matig. 'We waren onszelf niet en daarmee gaven we onze tegenstander het gevoel dat er wel wat te halen viel', zei hij voor de camera's van RTL. 'De eerste helft was echt niet goed, er ging heel erg veel fout. Dan is het moeilijk om in de wedstrijd te komen.'

Van Bronckhorst vindt het moeilijk om de vinger op de zere plek te leggen. 'Waar het aan lag weet ik niet, het is moeilijk nu te zeggen waar het vandaan komt. Maar in dit soort wedstrijden, met een hectische sfeer, moet je jezelf in de wedstrijd spelen. Dat hebben we niet gedaan. We speelden onszelf er namelijk uit.'

De coach erkende dat de nederlaag ruimer uit had kunnen vallen. 'In de tweede helft kwamen we een beetje in ons spel. We konden tempo houden, zij niet. We kregen een paar kansen op de gelijkmaker, maar we gaven op dat moment ook veel weg en daar hadden zij van kunnen profiteren.'