Van Bronckhorst spaart Vilhena en laat Kuijt terugkeren

Reacties

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst ruimt in zijn opstelling voor het uitduel met ADO Den Haag geen plaats in voor Tonny Vilhena. De middenvelder staat op scherp en wordt gespaard met het oog op de topper van volgende week tegen PSV.

Van Bronckhorst spaart Vilhena en laat Kuijt terugkeren

Door het ontbreken van Vilhena - die overigens wel op de bank zit - keert Kuijt terug in de basis van de Rotterdammers. Afgelopen week moest de aanvoerder tegen FC Groningen (2-0 winst) nog genoegen nemen met een reserverol.

Kuijt vormt op het middenveld een trio met Karim El Ahmadi en Jens Toornstra. Links achterin krijgt Miquel Nelom de voorkeur boven Terence Kongolo, die niet helemaal fit is. Verder debuteert Dylan Vente in de wedstrijdselectie en keert Kenneth Vermeer terug in het keurkorps.

De aftrap van ADO Den Haag - Feyenoord is om 16.45 uur. De Rotterdammers voerden na 22 speelrondes de ranglijst aan met vijf punten meer dan Ajax. ADO Den Haag is hekkensluiter.

Opstelling ADO Den Haag: Zwinkels; Ebuehi, Beugelsdijk, Kanon, Meijers; Gorter, Bakker, Malone; Schaken, Fernandez, Duplan

Opstelling Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Nelom; El Ahmadi, Toornstra, Kuijt; Berghuis, Jørgensen, Elia

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.