Van Bronckhorst nadert contractverlenging bij Feyenoord

Reacties

Giovanni van Bronckhorst staat voor een contractverlenging bij Feyenoord. De huidige assistent van trainer Ronald Koeman is in bezit van een aflopend contract, maar de club liet weten graag door te willen met de 106-voudige international.

Van Bronckhorst nadert contractverlenging bij Feyenoord

Van Bronckhorst zelf wilde daarvoor eerst een gesprek met de nieuwe hoofdcoach Fred Rutten. Dat onderhoud had vorige week plaats en gaf beiden een goed gevoel. Nu volgt spoedig een gesprek tussen Van Bronckhorst en de clubleiding over de invulling en duur van het contract.

Zodra beide partijen een akkoord bereiken, heeft Rutten zijn staf voor komend seizoen rond. Ook Patrick Greveraars maakt daarvan deel uit, al moet Feyenoord nog wel met hem om de tafel. De voormalige jeugdtrainer van PSV en hoofd opleiding van FC Porto werkte eerder met Rutten samen bij Vitesse. Zodra hij een akkoord heeft met Feyenoord, zal hij zich gaan bezighouden met de individuele trainingen. Greveraars zit tijdens duels van de Rotterdammers niet op de bank.

Jean-Paul van Gastel en Patrick Lodewijks, die beiden een doorlopend contract hebben, completeren de technische staf. Rutten wil daaraan ook nog een spitsentrainer toevoegen. Roy Makaay, die al werkzaam is bij de club, gold voor die positie als de belangrijkste kandidaat, maar kan die functie niet combineren met het trainerschap van Feyenoord Onder-19.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.