Van Bronckhorst mist Elia en Gustafson nog op trainingsveld

Reacties

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst weet nog niet of hij zondag in het thuisduel met FC Twente alweer kan beschikken over Eljero Elia en Simon Gustafson. Het tweetal liet de woensdagtraining schieten wegens blessures.

Van Bronckhorst mist Elia en Gustafson nog op trainingsveld

Elia verliet het Nederlands elftal na de vriendschappelijke interland tegen Wales - waarin hij niet in actie kwam - met liesklachten en blijkt daar nog niet helemaal van hersteld. Gustafson liet de interlands met Jong Zweden schieten en werkte individueel aan een terugkeer op het gras.

Tegenover de afwezigheid van de aanvaller en de centrale middenvelder stond de terugkeer op het trainingsveld van Karim El Ahmadi en Sven van Beek. El Ahmadi meldde zich met een lichte blessure af voor interlandverplichtingen met Marokko, terwijl Van Beek (voetblessure) afhaakte voor de EK-kwalificatiewedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Slowakije.

Kenneth Vermeer, die in Rotterdam niet fit genoeg bevonden werd voor de interlands van het Nederlands elftal, keerde dinsdag al terug op Varkenoord. Rick Karsdorp - met liesklachten afgehaakt bij Jong Oranje - was op maandag al present. Het viertal lijkt op tijd fit voor de confrontatie met de Tukkers. Zondag treffen Feyenoord (derde op drie punten van koploper Ajax) en FC Twente (vijftiende met negen punten) elkaar om 14.30 uur in De Kuip.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.