Van Bronckhorst: 'Ligt voor de hand om door te gaan'

Reacties

Giovanni van Bronckhorst noemt het voor de hand liggend dat hij zijn in 2017 aflopende contract met Feyenoord met twee seizoenen gaat verlengen.

Van Bronckhorst: 'Ligt voor de hand om door te gaan'

'Het is duidelijk dat ik het erg naar mijn zin heb bij Feyenoord. De club als geheel maar zeker ook als staf en selectie hebben we stappen gezet en ik zie bovendien nog volop mogelijkheden om ons door te ontwikkelen. Als dan blijkt dat alle partijen tevreden zijn, ligt het uiteraard voor de hand om ook na dit seizoen door te gaan', vertelt de 41-jarige Van Bronckhorst op de website van Feyenoord.

Technisch directeur Martin van Geel meldt dat de gesprekken in een 'goede en professionele sfeer' verliepen. 'De samenwerking van Giovanni met alles en iedereen bij Feyenoord is uitstekend. Hij past in de visie van Feyenoord. Het is mooi dat we met hem het huidige sportieve beleid kunnen continueren.'

Gerard Hoetmer, de president-commissaris van Feyenoord, is ook blij het met nieuwe contract van de hoofdtrainer, die in 2015 werd benoemd tot opvolger van Fred Rutten. 'Het is goed dat de club er in geslaagd is om met de trainer te verlengen, een plan van de directie waarvan we als raad van commissarissen intern al aangegeven hebben dat we hoopten dat de clubleiding hier in zou slagen.'

Na vijftien speelrondes in de Eredivisie gaat Feyenoord aan kop. Donderdagavond kan de club zich plaatsen voor de zestiende finale in de Europa League. Bij een zege met twee doelpunten verschil op Fenerbahçe staat het vast dat Feyenoord overwintert.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.