Van Bronckhorst houdt PSV ook bij zege nog in de gaten

Reacties

Ongeacht het resultaat in de topper van zondag blijft Giovanni van Bronckhorst rekening houden met PSV in de titelrace. Dit gaf de trainer van de Rotterdammers vrijdag aan tijdens zijn persconferentie in aanloop naar de clash in De Kuip.

Van Bronckhorst houdt PSV ook bij zege nog in de gaten

'We kunnen zondag goede zaken doen', erkende Van Bronckhorst. 'Maar ook bij een zege denk ik niet dat we PSV definitief afschudden.'

Als Feyenoord wint, zet het PSV op een achterstand van liefst elf punten met nog maar tien speelrondes te gaan. Ajax heeft momenteel vijf punten minder dan de lijstaanvoerder.

Voor zichzelf heeft Van Bronckhorst de knoop al doorgehakt wie er aan de aftrap staan. 'Ik ben eruit wie er zondag gaan spelen. Ik zeg daar nooit iets over op vrijdag, dus nu ook niet.' In elk geval heeft de trainer de luxe van een fitte selectie. 'Michiel Kramer moest naar de dokter vanwege bloed in zijn oog, maar is zondag beschikbaar. Verder is iedereen fit.'

Kramer zat vorige week niet in de selectie voor de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (0-1 winst). De spits was door Van Bronckhorst voor de duur van een week uit de selectie gezet omdat hij niet was komen opdagen voor een training. Sinds maandag is hij weer welkom.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.