Van Bronckhorst: 'Dit is heel erg pijnlijk'

Reacties

Ook nadat Feyenoord door een wanprestatie tegen PEC Zwolle voor het zevende competitieduel op rij verloor, zei trainer Giovanni van Bronckhorst nog vertrouwen te hebben in een ommekeer.

Van Bronckhorst: 'Dit is heel erg pijnlijk'

De oefenmeester van de Rotterdammers oogde na de 3-1 verliespartij aangeslagen en murw gebeukt. 'Dit is heel pijnlijk. Voor mij, de spelers en iedereen. De cijfers liegen niet. We moeten nu wel punten gaan pakken, want we strijden voor de play-offs en plaatsing voor Europees voetbal en zitten nog in de beker. We moeten de weg omhoog terugvinden. Dat zie ik nog wel gebeuren', zei hij tegen FOX Sports.

Waar Feyenoord vorige week met opgeheven hoofd ten onder ging tegen Ajax (2-1), oogde de Rotterdamse ploeg in Zwolle ongeorganiseerd en radeloos. 'Tegen Ajax konden we vanuit de verdediging spelen. Nu probeerden we aan te vallen. Dat is het verschil. De bal lag bij ons steeds zomaar achter de verdediging. Dan wordt het wel heel moeilijk om wedstrijden te winnen', ging Van Bronckhorst verder.

Volgende week wacht Feyenoord een thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade. Op papier een wedstrijd die te winnen valt, maar Van Bronckhorst erkende dat op dit moment elke tegenstander lastig is voor zijn ploeg. 'Er gaat heel veel fout. We hebben nu een week om dit om te veranderen', zei hij.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.