Van Bommel ziet 'doelpuntenkermis' bij geslaagde rentree Fischer

Antwerp FC heeft het eerste duel onder Mark van Bommel omgezet in een doelpuntrijke zege (9-0). Viktor Fischer vierde zijn comeback met twee goals.

Hoogstraten was zaterdag geen partij voor Antwerp FC, waar onder anderen aanwinst Vincent Janssen nog ontbrak. De club van het vierde niveau keek bij rust tegen een 4-0 achterstand aan. Fischer leverde met twee goals een bijdrage aan de Antwerpse productie in de eerste helft. De Deense aanvaller luisterde zo zijn rentree op. De voormalig Ajacied was sinds januari door een enkeloperatie veroordeeld geweest tot de rol van toeschouwer.

In de tweede helft, waarvoor Van Bommel een nieuwe ploeg het veld instuurde, was de hoofdrol weggelegd voor Manuel Benson. Zijn hatrrick in zeven minuten tijd hielp The Great Old aan een 9-0 zege uitlopen. Gewezen Sparta-aanvaller Emanuel Emegha nam twee goals voor zijn rekening in wat Antwerp FC zelf een doelpuntenkermis noemde.