Van Bommel in verband gebracht met AC Milan

Massimiliano Allegri wil in de winterstop nog één speler toevoegen aan zijn selectie. Mark van Bommel voldoet aan de wensen van de trainer van AC Milan.

Van Bommel in verband gebracht met AC Milan

Vanwege de knieblessure van Mathieu Flamini denkt Allegri voor de tweede seizoenshelft nog een verdedigende middenvelder nodig te hebben. Kévin Constant was de voornaamste kandidaat. Maar omdat de Chievo-middenvelder op z'n vroegst in de zomer beschikbaar is, verleggen De Rossoneri hun belangstelling naar andere opties.

Volgens Il Corriere dello Sport heeft AC Milan al zaken gedaan door met Cagliari een aakkoord te bereiken over de transfer van Andrea Lazzari. Voor de 26-jarige middenvelder zou de overstap naar San Siro een hereniging zijn met Allegri. De twee werkten eerder bij Cagliari samen.

Maar AC Milan heeft naar verluidt meer ijzers in het vuur. In Italië wordt gesproken dat vice-voorzitter Adriano Galliani deze week een onderhoud heeft met Van Bommel over diens toekomst. De Oranje-international is komende zomer transfervrij. Mogelijk is een eerdere overgang ook onderwerp van gesprek.

Van Bommel liet de deur op een kleine kier staan voor een vertrek bij Bayern München in de winterstop. Volgens zaakwaarnemer Mino Raiola legde hij aanbiedingen van zes clubs naast zich neer, zoals een verhuizing binnen de Bundesliga 'moeilijk voor te stellen is'. 'Anders wordt de situatie als Real Madrid zich meldt', aldus Raiola tegen TZ. 'Maar voor 99,9% blijft Mark bij Bayern.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's