Van Bommel baalt van misgrijpen Stengs

Reacties

Antwerp FC-trainer Mark van Bommel zag Calvin Stengs afgelopen week naar Feyenoord vertrekken. De oefenmeester had de Nederlander afgelopen jaar op huurbasis tot zijn beschikking in België en had graag nog een jaar samengewerkt bij The Great Old.

Van Bommel baalt van misgrijpen Stengs
© Pro Shots

Stengs verruilde OGC Nice voor Feyenoord, waar hij herenigd werd met trainer Arne Slot. De buitenspeler en de oefenmeester van de landskampioen werkten eerder samen bij AZ. Van Bommel baalt behoorlijk van het mislopen van Stengs.

'We hadden hem graag hier gehouden, maar hij heeft zelf die keuze gemaakt om naar Feyenoord te gaan', zegt de 46-jarige Limburger in gesprek met Het Nieuwsblad. Toch lijkt Van Bommel op korte termijn een aanvallende versterking te kunnen verwelkomen. Chidera Ejuke lijkt naar de landskampioen van België te trekken. De Nigeriaan, die in het seizoen 2020/21 bij SC Heerenveen speelde, maakt gebruik van de oorlogssituatie in Rusland en Oekraïne. Afgelopen seizoen was hij op huurbasis actief bij Hertha BSC.

Antwerp FC start de titelverdediging komend weekend met een thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge. Vincent Janssen is waarschijnlijk wel inzetbaar bij The Great Old. Jurgen Ekkelenkamp is geblesseerd en heeft nog een paar weken de tijd nodig voor zijn herstel.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.