Van Beek meldt zich met enkelblessure af voor Oranje

Reacties

Sven van Beek heeft zich bij bondscoach Guus Hiddink afgemeld voor de trainingsstages van het Nederlands elftal. De verdediger van Feyenoord kampt met een enkelblessure.

Van Beek meldt zich met enkelblessure af voor Oranje

Van Beek liep de kwetsuur zondag op tijdens het thuisduel met SC Heerenveen. Hij speelde de wedstrijd nog wel uit. Feyenoord kwam in De Kuip niet verder dan een gelijkspel (2-2 na verlenging), waardoor het werd uitgeschakeld in de play-offs om Europees voetbal.

Met de beschikbare spelers staat Hiddink dinsdag 26 mei voor het eerst op het trainingsveld. Na de eerste week formeert de bondscoach de definitieve selectie voor de oefeninterland tegen de Verenigde Staten (5 juni in Amsterdam) en de cruciale EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland (12 juni in Riga).

De internationals van Vitesse zijn tot en met 31 mei actief in de play-offs voor deelname aan de derde voorronde van de Europa League. Datzelfde weekeinde eindigen de competities in Italië, Turkije, Rusland en Oekraïne en worden de bekerfinales in Frankrijk, Engeland en Portugal afgewerkt. Op 3 juni staat de eindstrijd om de Turkse beker op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.