Van Basten krijgt applaus, Ashley Cole terug bij Arsenal

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Basten krijgt applaus, Ashley Cole terug bij Arsenal

• Supporters van AZ willen trainer Marco van Basten, die al een tijdje ziek thuis zit, vanavond tijdens het duel met zijn ex-werkgever SC Heerenveen een hart onder de riem steken. In de 88ste minuut, verwijzend naar het jaar 1988 waarin Van Basten een belangrijke bijdrage leverde aan de EK-titel van Oranje, willen zij een massaal applaus organiseren.

'Het zou een gemis zijn voor het Nederlandse voetbal. Hij heeft bewezen een goede coach te zijn en is bovendien een goed mens.'
• Ajax-trainer Frank de Boer zou het betreuren als Marco van Basten niet meer terugkeert als trainer van AZ.

Ashley Cole is terug bij Arsenal! Niet voor het echie natuurlijk, maar als special guest tijdens de teamfoto van The Gunners. Lukas Podolski speelde leuk in op de running gag rondom Cashley Cole (zoals fans van Arsenal hem hatelijk noemen), die keer op keer in de kantlijn van kiekjes opduikt, zoals alleen hij dat kan.

• Lucian Sanmartean maakte vrijdagavond een juweel van een doelpunt namens Steaua Boekarest. De ex-speler van FC Utrecht krulde de bal vanuit een corner in een keer in de kruising. Mede daardoor werd Gaz Metian met 3-1 verslagen.

'Waarom ik voor Queretaro heb gekozen? Om dezelfde redenen als altijd. Om prijzen te winnen en meisjes te versieren.'
• Feestbeest Ronaldinho is goudeerlijk als hij wordt gevraagd naar de motivatie achter zijn keuze voor het Mexicaanse Queretaro.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.