'Van Basten heeft nog geen voorstel van Heerenveen gehad'

Reacties

Na het sluiten van de transfermarkt kan Hans Vonk, technisch directeur van SC Heerenveen, zich samen met Riemer van der Velde en Foppe de Haan weer richten op het verlengen van het contract van Marco van Basten.

'Van Basten heeft nog geen voorstel van Heerenveen gehad'

Hoewel beide partijen enige tijd geleden al de intentie hebben uitgesproken met elkaar door te willen, is verlenging zeker nog geen uitgemaakte zaak.  Feit is namelijk dat er bij SC Heerenveen per week 90 duizend euro meer uit gaat dan er binnenkomt. De nieuwe leiding zal dus op alle terreinen moeten bezuinigen.

Dat kan de onderhandelingen met Van Basten bemoeilijken aangezien zijn zaakwaarnemer Perry Overeem eerder al aangaf dat de club het wel aantrekkelijk voor Van Basten moet maken om te blijven.

'Maar we hebben nog geen voorstel van SC Heerenveen gehad', zegt Overeem tegen Voetbal International. 'Er is een aantal oriënterende gesprekken geweest, alleen heeft dat nog niet geleid tot een aanbieding. Ik verwacht dat dit nu wel snel zal gebeuren. We hebben ook geen haast die verlenging er snel door te drukken. Natuurlijk wordt er continu door andere clubs geïnformeerd naar Marco, maar hij focust zich alleen op Heerenveen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.