Van Anholt vertrekt bij Heerenveen, nieuw contract Marzo

Reacties

SC Heerenveen maakt geen gebruik van de optie om het aflopende contract van Pele van Anholt te verlengen. Stefano Marzo krijgt wel een nieuwe tweejarige verbintenis.

Van Anholt vertrekt bij Heerenveen, nieuw contract Marzo

Van Anholt genoot zijn jeugdopleiding bij Heerenveen en stroomde in 2011 door naar het eerste elftal. Sindsdien kwam hij in totaal 149 keer uit voor de Friezen. De 24-jarige verdediger had een optie in zijn contract staan waardoor de club hem automatisch langer kon behouden, maar de leiding heeft besloten daar geen gebruik van te maken. Van Anholt revalideert momenteel van een zware hamstringblessure.

Marzo krijgt wel een nieuw contract. De 25-jarige Belg speelde in de jeugd bij PSV, waarna hij in 2012 naar het Belgische Beerschot vertrok. Heerenveen nam hem een jaar later transfervrij over. De multifunctionele verdediger annex middenvelder speelde tot nu toe 77 wedstrijden voor Heerenveen, waar zijn oude contract na dit seizoen afliep.

Eerder was al bekend dat Heerenveen het aflopende contract van Joey van den Berg niet gaat verlengen. Ook de optie in het contract van Stephen Warmolts, dit seizoen op huurbasis uitkomend voor Helmond Sport, wordt niet gelicht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.